Vinter kartoffelsalat

Printer venlig version
Vinter kartoffelsalat

Beskrivelse

Vores bud på den perfekte vinter kartoffelsalat indeholder blandt andet valnødder, appelsiner og bladselleri. Salaten kan enten spises alene som en vegetarret eller bruges som tilbehør til fx. andebryst eller andet fjerkræ .

Ingredienser

500gKartofler (skrællede og skåret i mellemstore stykker)
50gValnødder (groft hakkede)
2 Bladselleri (hakket)
2 Appelsiner (skrællet og skåret i mellemstore stykker)
1bundtRucola
2spskValnøddeolie
2spskOlivenolie
1spskHvidvinseddike
1spskFrisk mynte (finthakket)
1drysSalt og friskkværnet peber (efter smag)
Til
Personer
Tilberedning30 minutter

Fremgangsmåde

1. Læg kartoflerne i en gryde med kogende vand og lad dem simre i 10 minutter eller indtil de er møre. Hæld vandet fra og lad dem afkøle lidt.

2. Bland valnøddeolie, olivenolie, hvidvinseddike, mynte, salt og peber i en beholder med låg. Put låget på og ryst godt.

3. Bland kartoflerne med dressingen og tilsæt valnødder, selleri og appelsiner. Dæk et fad med rucola blade og placér kartoffel salaten derpå. Server straks.