Varm kartoffelsalat med bacon

Printer venlig version
Varm kartoffelsalat med bacon

Beskrivelse

Denne nemme kartoffelsalat, der bør serveres varm, kan næsten udgøre et måltid i sig selv. Den er ganske hurtig at lave og kræver kun ganske få ingredienser, så har man travlt en dag, men alligevel gerne vil unde sig selv et sundt, hjemmelavet måltid er denne varme kartoffelsalat et godt og velsmagende bud.

Ingredienser

500gKartofler (rensede)
150gBacon (i små skiver)
200gCherrytomater (halverede)
1spskBalsamico eddike
1spskEkstra jomfru olivenolie
1drysPersille (hakket, efter smag)
2tskHonning
1drysSalt og peber (efter smag)
Til
Personer
Tilberedning20 minutter

Fremgangsmåde

1. Læg kartoflerne i en gryde, dæk med vand og bring det i kog. Kog i 10-15 minutter til de er møre. Hæld vandet fra.

2. Mens kartoflerne koges steges baconen sprød. Rør kartoflerne med de resterende ingredienser og smag til før servering.