Stegte kartofler med rosmarin og hvidløg

Printer venlig version
Stegte kartofler

Beskrivelse

Hvis du er udkig efter stegte kartofler som er gyldensprøde udenpå med lækkert, blødt indmad, så prøv disse stegte kartofler, der er delikat krydret med frisk rosmarin og hvidløg.

Ingredienser

700gKartofler (skrællede og skåret i mellemstore stykker)
2spskOlivenolie
2fedHvidløg (finthakket)
1hndfFrisk rosamarin (finthakket)
1drysSalt (efter smag)
Til
Personer
Tilberedning1 time

Fremgangsmåde

1. Skyl kartoffelstykkerne under rindende koldt vand for at fjerne det overskydende stivelse og kog dem derefter i letsaltet vand i 10 minutter.

2. Dræn dem og pensel dem med olivenolie.

3. Bland dem med rosmarin, hvidløg og salt og steg dem ved 200°C i en forvarmet ovn i cirka 45 minutter. Vend dem 2 gange under stegningen.

4. Server straks!